loading...
خبرگزاری ایرانی تسلیحات نظامی
رضا قاسمی بازدید : 565 سه شنبه 16 آذر 1395 نظرات (0)

زیردریایی ها یکی از مهمترین تسلیحات نظامی در جهان هستند که به عنوان یک جنگ افزار استراتژیک شناخته می شوند. زیردریایی ها امروزه در نقش اسکورت ناو و ناوشکن های جنگی، حفاظت از آب های اختصاصی، حفاظت از سواحل مهم، گشت، عملیات های اتمی، رهگیری و... مورد استفاده قرار می گیرند. هدف گیری یک زیردریایی پیشرفته آنچنان که نشان می دهد نیز ساده نیست. زیردریایی های پیشرفته امروزه به سامانه های بسیار پیشرفته رهگیری موشک پیش از برخورد، رادارهای بسیار پیشرفته، سیستم های صوتی دریافت ارتعاش و... مجهز هستند که آنها محافظت می کند. در این مطلب شما عزیزان را با زیر دریایی های برتر جهان در بخش تهاجمی آشنا خواهیم کرد. با خبرگزاری ایرانی تسلیحات نظامی همراه باشید تا سلاطین خاموش اما قدرتمند دریاها را بشناسیم. 

شماره یک Seawolf class USA

ایالات متحده به عنوان قدرتمند ترین نیروی نظامی جهان در شناخته می شوند و زیردریایی های کلاس Seawolf به عنوان مخوف ترین ماشین های جنگی زیر آب شناخته می شوند. این کلاس در دو زیردریایی یواس‌اس سی‌ولف (اس‌اس‌ان-۲۱) و یواس‌اس کنتیکت (اس‌اس‌ان-۲۲) خلاصه می گردد. کلاس سیاولف در عین حال به عنوان گران ترین زیردریایی های جهان نیز شناخته می شوند و تولید آنها در ابتدا به دلیل مراقبت از شوروی سابق بود. این زیردریایی ها تهدیدات بالستیک شوروی را رصد کرده و آمادگی پاسخ سریع به آنها را داشتند.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

کلاس سیاولف شامل 3 فروند است. در ابتدا برنامه ریزی برای تولید 20 عدد از این کلاس آغاز شده بود که به دلیل هزینه تولید نگهداری بسیار بالا و همچنین فروکش کردن جنگ سرد، تنها 3 فروند از آنها تولید شد که هم اینک در خدمت آمریکا هستند. Seawolf ها در سال 1997 وارد خدمت شدند و هم اینک از اژدرهای MK-48، هارپون، کروز و تاماهاوک استفاده می کنند.


زیردریایی Seawolf class USA

این زیردریایی ها قادر به حمله سریع به ناوهای جنگی نیز خواهند بود. اما یکی از ویژگی های Seawolf در تولید صدای بسیار سونار است. این زیردریایی آرام ترین شناور زیر سطحی جهان است به طوری که حتی در سرعت 25 گره دریایی، سونار ایجاد شده توسط آن از کلاس لس آنجلس نیز کمتر است! عمق قابل نفوذ آن 487 متر است و 8 جایگاه پرتاب اژدر برای آن نصب شده است که قطر آنها 660 میلی متر است. Seawolf می تواند در مناطق قطبی نیز مورد استفاده قرار گیرد.

باقی مطلب را در ادامه مطاله بفرمایید...

رضا قاسمی بازدید : 991 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

ناوهای یواس‌اس نیمیتز

تسلیحات نظامی غول پیکر در جریان جنگ جهانی تولید می شدند تا ضمن ایجاد رعب و وحشت در دل دشمنان،مهمات و افراد بسیار را جا به جا نمایند.پس از جنگ سرد،تولید این ماشین آلات جنگی تنها با هدف بدست آوری اهداف بلند مدت در مناطقی خارج از خاک کشورها صورت گرفت.یکی از این موارد،ناوهای هواپیمابر بسیار بزرگ کلاس یواس‌اس نیمیتز هستند. ناوهای هواپیمابر کلاس نیمیتز بزرگترین و سنگین ترین شناورهای جنگی ساخته شده در طول تاریخ هستند. ناوهای این کلاس رسما به عنوان دومین نسل ناوهای هواپیمابر اتمی طراحی شدند. ناو هواپیمابر یو اس اس نیمتیز (سی وی ان-۶۸) (USS Nimitz) نام یک ناو هواپیمابر متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا است. 

 

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

 

این ناو هواپیمابر در ۱۹۷۵ به دریا انداخته شد و پایگاه خانگی آن در نورفوک، ویرجینیا است.این ناو ۳۳۳ متر طول دارد و مجهز به دو راکتور هسته ای ساخت وستینگهاوس است.از دیگر ناوهای این کلاس می توان به ناو هواپیمابر جان سی استنیس یا یو اس اس جان سی ستنیس (سی وی ان-۷۴) اشاره کرد.این غول عظیم الجثه یک شهر شناور نظامی است! ناو هواپیمابر جان سی استنیس یا یو اس اس جان سی ستنیس( USS John C. Stennis) نام یک ناو هواپیمابر متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا است.  این ناو هواپیمابر در دسامبر ۱۹۹۵ به دریا انداخته شد و پایگاه خانگی آن در ایالت واشینگتن است.

  این ناو هواپیامابر ۶۵۰۰ خدمه دارد و با انرژی هسته ای نیروی خود را تامین میکند.ساخت این ناو ۴٫۵ میلیارد دلار خرج داشت و از سری ناوهای کلاس نیمیتز است.این ناو ۳۳۳ متر طول دارد و مجهز به دو راکتور هسته ای ساخت وستینگهاوس است.از جمله دیگر غول های شناور تولید شده به دست انسان می توان به ناو هواپیمابر کارل وینسون یا یو اس اس کارل وینسون (سی وی ان-۷۰) و یواس‌اس دوایت آیزنهاور (سی‌وی‌ان-۶۹) اشاره کرد.

ناو USS Nimitz

این ناوها،دارای هزاران خدمه،رستوران های متعدد،ورزشگاه،کلاس های آموزشی،نشریه داخلی،استخر،سینما و...هستند.صدها جنگنده نیز بر روی آنها و یا در آشیانه های زیرین جای گرفته اند.به طور عمده،همواره چندین ناوچه در حال اسکورت آنها هستند.

باقی مطالب را در ادامه ببینید....

رضا قاسمی بازدید : 571 دوشنبه 01 آذر 1395 نظرات (0)

فناوری و تکنولوژی های نظامی همانند دیگر صنایع جهان به سرعت در حال مدرنیزه شدن است.این پیشرفت تا حد بسیاری مدیون پیشرفت های الکترونیکی و سخت افزاری است.بدون این فناوری ها،ادوات نظامی فقط مقداری آهن و موارد اولیه هستند.برخی از کشورهای جهان مانند آمریکا،روسیه،انگلستان و فرانسه از بزرگترین تولید کنندگان بومی تجهزات نظامی در جهان هستند.اما متاسفانه همیشه اشتباهاتی در ساخت و تولید این تجهیزات باعث به وجود آمدن مشکلاتی جبران ناپذیر خواهد شد.علاوه بر اشتباهات مهندسی،عدم آمورش کافی پرسنل نیز در این مشکلات دخیل هستند.

موضوع امروز ما:زیردریایی هایی  که در اثر اشتباهات مهندسی و انسانی غرق شده و هیچ گاه به سطح آب باز نگشته اند!

زیر دریایی ها جزو افتخارات بشریت هستند که که توانایی کاوش و حرکت در زیر دریاها و اقیانوس ها را برای انسان ها فراهم کرده است.علاوه بر آن زیردریایی ها هم اکنون به عنوان یکی از مخربترین سلاح های نظامی به شمار میروند که برخی از کشورهای جهان با مسلح کردن آنها به موشک ها اتمی،یک زرادخانه اتمی سیار در زیر اقیانوس ها دارند.اما این زرادخانه ها همیشه هم بی خطر نبوده و مشکلات بسیاری را به وجود آورده اند.

K-219

تولید و یا اقدام برای تولید بسیاری از این زیردریایی ها در زمان جنگ سرد صورت پذیرفته است.K-219 یک زیردریایی کلاس یانکی و مربوط به شوری سابق بود.این زیردریایی اتمی در سال 1971 تولید شد و طول بدنه آن نیز نزدیک به 130 متر بود.K-219 از حداکثر سرعت 48 کیلومتر بر ساعت برخوردا بود و توانایی حمل 16 موشک بالستیک اتمی را داشت.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

در تاریخ اکتبر سال 1986 و در زمانی که K-219 مشغول به انجام عملیات گشت زنی خود در دریای آتلانتیک شمالی بود ناگهان بر اثر یک انفجار در قسمت پرتاب گر موشک و نفوذ آب به دورن آن،کاپیتان فورا دستور بستن آن قسمت را به ملوانان میدهد.سپس یک یدک کش برای حمل این زیردریایی به ساحل اعزام میگردد اما در بین راه و بر اثر مشکلات جوی،زیر دریایی به همراه تعدادی از پرسنل باقی مانده غرق میگردد.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

 

کورسک

کورسک یا K141 را بسیاری از علاقمندان مباحث نظامی به خوبی میشناسند.کورسک یک زیردریایی از کلاس اسکار 2 بود.ساخت این زیردریایی اتمی از 1990 تا سال 1994 به طول انجامید.مهمترین ماموریت کورسک،زیر نظر گرفتن ناوگان ششم ایالات متحده در دریایی مدیترانه بود.پس از مدتی و با توجه به کمبود ماموریت های نظامی این زیردریایی،دولت وقت روسیه در سال 2000 تصمیم میگیرد تا کورسک را وارد یک مانور نظامی کرده و توانایی های آن را افزایش دهد.در روزهای ابتدایی مانور (10 آگوست) کورسک موفق به شلیک موشک های گرانیت با سرهای مشقی میشود.دو روز بعد یعنی در 12 آگوست،هنگامی که خدمه برای پرتاب موشک های دیگر در حال آماده شدن بودند،انفجاری درون زیردریایی رخ میدهد و 135 ثانیه دیگر انفجار دوم این زیردریایی را دچار مشکلی بزرگ میکند.انفجارهای اولیه 95 نفر از خدمه را به کام مرگ کشاند.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

پس از آن این زیردریایی به سرعت به اعماق رفت.نیروی دریایی کشورهایی مانند،نروژ،آمریکا و بریتانیا در همان ابتدا بروز حادثه به روسیه پیشنهاد کمک رسانی کردند اما دولت روسیه از دریافت این کمک ها امتناع کرده و در روزهای دیگر تمامی نروژ،آمریکا و بریتانیا در همان ابتدا بروز حادثه به روسیه پیشنهاد کمک رسانی کردند اما دولت روسیه از دریافت این کمک ها امتناع کرده و در روزهای دیگر تمامی 23 نفر خدمه باقی مانده نیز کشته شدند.کورسک توانایی حرکت با سرعت حداکثر 59 کیلومتر بر ساعت را دارا بوده و از 44 افسر داخل خود بهره میبرد.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

این زیردریایی توانایی ورود به عمق حداکثر 500 متر را دارا بود و در زمان غرق شدن در عمق 100 متری دریای بارنتز در حرکت بود.این حادثه غمی بزرگ را در دل های مردم روسیه به جای گذاشت.بعد از مدتی کورسک از اعماق دریا بیرون کشیده شد و اوراق گشت.

زیردریایی کورسک K141

USS SCORPION

SCORPION (عقرب) یک زیردریایی آمریکایی و از کلاس Skipjack بود.این زیردریایی در سال 1942 وارد خدمت شد و در اکتبر همان سال به اولین ماموریت خود اعزام گشت.حداکثر سرعت این عقرب اتمی 39 کیلومتر بر ساعت بود.دلایل غرق این زیردریایی هیچگاه به طور دقیق و رسمی اعلام نشد.در تاریخ 22 می 1968 و در زمانی که این زیردریایی مشغول عملیاتی مخفی در اقیانوس اطلس بود غرق شد.

 باقی مطلب را در ادامه بخوانید....

رضا قاسمی بازدید : 1256 پنجشنبه 27 آبان 1395 نظرات (0)

نیروی دریایی در تمامی ارتش ها و دولت ها،وظیفه حمایت از آبهای مرزی و بین المللی را بر عهده دارد.نیروی دریایی در بسیاری از کشورها،دارای ناو های هواپیما بر است که علاوه بر سلطه درون آبها،تعدادی هواگرد شامل جنگنده و هلیکوپتر را بر روی خود حمل کرده و به عبارت بهتر یک پایگاه هوایی بر روی آب است.هزینه تمام شده تولید این ناوها بسیار گران است و از سوی دیگر دنیایی از تکنولوژی و فناوری در آنها وجود دارد که از تصور بسیاری از ما خارج است.این ناوها دارای هزاران پرسنل نظامی و غیر نظامی هستند.درون آنها رستوران،بیمارستان،ساختمان های استراحت و غیره...وجود دارد.به عبارت بهتر آنها یک شهر نظامی کوچک بر روی آب هستند.

ناو هواپیما بر USS FORD

یو اس اس جرالد آر فورد(به انگلیسی: USS Gerald R. Ford) نام یک کلاس ناو هواپیما بر آمریکایی است که قرار است تا اواسط سال 2016 وارد خدمت نیروی دریایی ایالات متحده ی آمریکا شود ، این ناو چند میلیارد دلاری پیشرفته ترین کشتی جهان لقب گرفته است.جرالد آر فورد یک ناو هواپیمابر از طبقه supercarrier ، متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده است که برای جایگزینی با ناوهای کلاس نیمیتز در نظر گرفته شده است.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

بدنه این ناو بسیار شبیه به ناوهای کلاس نیمیتز است اما در تکنولوژی بسیار پیشرفته تر از ناوهای این کلاس است که از پیشرفته بودن آن می توان به سیستم الکترو مغناطیسی پرتاب هواپیما اشاره کرد .همچنین خدمه مورد نیاز نیز کاهش یافته تا به بهبود بهره وری افزوده شود و اولین نمونه تولیدی به نام جرالد آر فورد و با شماره " CVN-78 " تا پایان سال 2015 ساخته خواهد شد.سیستم پرتابگر مغناطیسی فناوری است که توسط نیرویی دریایی ایالات متحده در حال توسعه است ، یک سیستم پرتاب هواپیما با استفاده از یک درایو موتور خطی الکترومغناطیس از روی عرشه است که جایگزین سیستم قدیمی پیستون بخار آب خواهد شد و مدل جدید شتاب بیشتری را به هواپیمای در حال برخاست می دهد.همچنین از مزایای دیگر این سیستم می توان به : کاهش هزینه ها ، تعمیر و نگهداری آسان تر، توانایی پرتاب هواپیماهای سبک و سنگین ، وزن کمتر، اشغال فضای کمتر و نیاز نداشتن به آب شیرین برای این کار ( که نسبت به نمونه پیستونی بخار، هزینه ها کاهش می یابد ) اشاره کرد.

خبر گزاری ایرانی تسلیحات نظامی

یک رآکتور هسته ای برای تامین برق و نیرو محرکه ناوهای کلاس فورد است که برای جایگزینی با رآکتور " A4W " مورد استفاده در کلاس نیمیتز،از سال 1998 در حال توسعه است که هر رآکتور قادر است تا 300 مگاوات برق تولید کند.این ناو قادر به حمل بیش از 75 هواگرد است.موشک های ضد کشتی،مسلسل های 20 میلی متری،موشک های ESSM و پرتاب گرهای RAM جزو تسلیحات دفاعی و تهاجی خود ناو هستند.هر چند که خیلی بعید به نظر می رسد که یک ناو با وجود جنگنده های آماده نیاز به درگیری پیدا کند.

برترین ناو هواپیمابرجهان (USS Gerald R. Ford (CVN-78 

 

ناو هواپیما بر کلاس USS Nimitz

کلاس نیمیتز را می توان معروف ترین کلاس از ناوهای هواپیما بر دانست.در زمان شروع به تولید این ناو به دلیل کمبودها در قسمت تولید صنایع نظامی،ایالات متحده در مدت زمان کوتاهی کارگاه های جدید را بدین منظور احداث کرد.این کلاس بارها در سیستم های الکترونیکی و کامپیوتر مورد بازسازی و ارتقاء قرار گرفته است.

باقی مطالب را در ادامه ببینید.... 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما بیشتر به کدام حوزه به پردازیم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 94
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 83
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 83
  • بازدید ماه : 119
  • بازدید سال : 344
  • بازدید کلی : 425,839
  • کدهای اختصاصی